ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ώρα να αποδείξει τη δίψα του για Final Four!

Mετά τη νίκη επί του Περιστερίου bwin ο Παναθηναϊκός AKTOR στρέφεται πλήρως στα δυο επικείμενα ματς με τη Μακάμπι για τα playoffs της Euroleague.

Παναθηναϊκός: Ώρα να αποδείξει τη δίψα του για Final Four!

Ξεμπέρδεψε με το Περιστέρι bwin και μπαίνει σε mood playoffs της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, νίκησε την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ και πλέον στρέφει την προσοχή του στα δυο ματς με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (23/4) και την Πέμπτη (25/4) προκειμένου να κάνει το 2-0 στη σειρά και να έχει τεράστιες ελπίδες πρόκρισης στο Final 4 του Βερολίνου.

Το τριφύλλι, προετοιμάζεται με μοναδικό στόχο τις δυο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στους Ισραηλινούς, με τον Εργκίν Αταμάν να επιστρέφει από την πατρίδα του, οπου βρέθηκε για την κηδεία του πατέρα του και σηκώνει… μανίκια για τα δυο σπουδαία ματς που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ το οποίο θα είναι κατάμεστο.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εργκίν Αταμάν περιμένει τον Τζέριαν Γκραντ που έμεινε εκτός και από το ματς με το Περιστέρι, ενώ δεδομένα θα αγωνιστεί ο Ματίας Λεσόρ, του οποίου η αδιαθεσία πριν το τζάμπολ του χθεσινού αγώνα, δεν είναι ικανή για να τον κρατήσει εκτός. Μεγάλο θετικό όμως για τον Παναθηναϊκό είναι και η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας που στα τελευταία ματς παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, με κορυφαίες εμφανίσεις που αποδεικνύουν τον λόγο για τον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αυτή την πολύ σημαντική επένδυση.

Έτσι ο Παναθηναϊκός καλείται σε αυτά τα δύσκολα ματς με τη Μακάμπι να επιβεβαιώσει τον λόγο για τον οποίο οι δυο ήττες της κανονικής διάρκειας ήταν απλώς μια κακή παρένθεση, αλλά και να… κάνει αληθινή την πρόβλεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε… αναπαράσταση τον τρόπο με τον οποίο θα ραφτεί το 7ο στο Βερολίνο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.