ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Η πιο κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού από όταν ήρθα – Όλοι είδαν το πέναλτι στον Κώτσιρα πλην του διαιτητή»

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τερίμ: «Η πιο κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού από όταν ήρθα – Όλοι είδαν το πέναλτι στον Κώτσιρα πλην του διαιτητή»

Ο Φατίχ Τερίμ παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να χάσει από την ΑΕΚ, τόνισε πως υπάρχει ξεκάθαρη ανατροπή του Κώτσιρα από τον Αραούχο και επισήμανε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πλέον.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο μας. Έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν αυτή την νίκη. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε λίγο την ισορροπία αυτό. Δεν μπορούσαμε μετά να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε, ήταν η πιο κακή εμφάνιση που έχουμε κάνει από την ημέρα που ήρθα. Θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι στη φάση με τον Κώτσιρα που ήταν πέναλτι. Το είδαν όλοι, εκτός από τον Γάλλο διαιτητή. Εκτός αυτού, δεν ήμασταν και πολύ καλοί στο γήπεδο σήμερα. Ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, αλλά αξίζαμε να χάσουμε και αυτό έγινε. Δεν παίξαμε καλά», ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV.

Όσο για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τα ματς που απομένουν; «Θα επηρεάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτό, δεν έπρεπε να πληγωθούμε σήμερα. Αν είχαμε κερδίσει ή φέρναμε ισοπαλία θα ήταν αλλιώς, τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θα συνεχίσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα,. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να γίνουν τα πάντα. Εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ», σημείωσε ο Τερίμ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.602 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.