ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βόμβα» από Ισπανία: «Αποσύρεται από την υπόθεση Χεζόνια η Μπαρτσελόνα»!

Δημοσίευμα ΒΟΜΒΑ από την Ισπανία αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα δεν προχωρά την υπόθεση του Μάριο Χεζόνια!

«Βόμβα» από Ισπανία: «Αποσύρεται από την υπόθεση Χεζόνια η Μπαρτσελόνα»!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Μάριο Χεζόνια!

Μόλις ένα 24ωρο μετά το δημοσίευμα της Marca που έστελνε τον Κροάτη φόργουορντ στην Μπαρτσελόνα, ήρθε η μεγάλη ανατροπή, από την Mundo Deportivo!

Συγκεκριμένα, η καταλανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι “μπλαουγκράνα” δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του έμπειρου παίκτη λόγω των δηλώσεων του για τη Ρεάλ και τους τίτλους που θέλει να κατακτήσει στο μέλλον με τους Μαδριλένους.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 29.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι τελειομανής και θέλω πάντα να κερδίζω τα… πάντα. Αισθάνομαι άσχημα που χάσαμε τη Euroleague και γι’ αυτό θέλω να δώσω κάτι πίσω στους ανθρώπους και το κλαμπ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω ότι στα επόμενα χρόνια θα κερδίσουμε περισσότερους τίτλους», είχε αναφέρει ο «Super Mario», με τα λεγόμενά του να μην ηχούν καλά στα αυτιά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα.

Έτσι οι Καταλανοί απέσυραν την πρότασή τους, παρά τις υπογραφές που αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα πως έχουν ήδη πέσει, και πλέον αποχωρούν από την υπόθεση του Χεζόνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», και η Ρεάλ δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωση της ανανέωσης του Κροάτη άσου, με τις πόρτες της ομάδας να είναι κλειστές, αφού η ομάδα του Τσους Ματέο έχει προχωρήσει σε πλάνο δίχως τον Χεζόνια στο ρόστερ της.

Πλέον φαίνεται πως η επόμενη ομάδα του Χεζόνια δεν θα είναι στην Ισπανία και μένει πλέον να φανεί που θα καταλήξει ο Κροάτης φόργουορντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.