ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιταλικό δημοσίευμα: «Αυτή είναι η διαφορά ΠΑΟ με Σπέτσια για Ντραγκόφσκι, μπορεί να… γεφυρωθεί»

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία για το μέλλον του Ντραγκόφσκι.

Ιταλικό δημοσίευμα: «Αυτή είναι η διαφορά ΠΑΟ με Σπέτσια για Ντραγκόφσκι, μπορεί να... γεφυρωθεί»

Το «calciospezia.it» λοιπόν αναφέρθηκε εκ νέου στην συγκεκριμένη υπόθεση, εξηγώντας ότι υπάρχει ακόμα μια μικρή απόκλιση ανάμεσα στα χρήματα που προσφέρει το «Τριφύλλι» κι αυτά που αξιώνουν οι Ιταλοί, όμως η διαφορά μπορεί να καλυφθεί και με την μορφή μπόνος.

«Επιβράδυνση στην μόνιμη μετακίνηση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό. Η προσφορά ύψος 2 εκατ. ευρώ που έχει παρουσιαστεί από την ελληνική ομάδα για τον Πολωνό τερματοφύλακα δεν πείθει εντελώς την Σπέτσια, που περιμένει περίπου 2.5 εκατ. ευρώ από τους Αθηναίου, με μια έκπτωση σχεδόν 1 εκατ. ευρώ σε σχέση με την οψιόν των 3.5 εκατ. ευρώ που συμφωνήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η διαφορά μεταξύ της προσφοράς και των απαιτήσεων μπορεί να καλυφθεί με κάποια μπόνους, εάν τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα φτάσουν συγκεκριμένους στόχους.

ΔΕΟΣ: Ο σπουδαίος Μέσι ευχήθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού για τα γενέθλια του!
ΔΕΟΣ: Ο σπουδαίος Μέσι ευχήθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού για τα γενέθλια του! 6.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.