ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρέλα για Ναν από οπαδό του Παναθηναϊκού: «Χτύπησε» τατουάζ τον Aμερικανό… χωρίς τα τρία δόντια!

Την λατρεία του για τον Κέντρικ Ναν θέλησε να κρατήσει για πάντα ένας οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος «χτύπησε» τατουάζ τη μορφή του Αμερικανού, χωρίς τα δόντια που έχασε στο ματς με τον Ολυμπιακό!

Τρέλα για Ναν από οπαδό του Παναθηναϊκού: «Χτύπησε» τατουάζ τον Aμερικανό... χωρίς τα τρία δόντια!

Οι φωτογραφίες του Κέντρικ Ναν να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του χαμογελώντας χωρίς… τρία δόντια, έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο σούπερ σταρ του πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας “έφαγε” μία γερή αγκωνιά από το συμπαίκτη του Τζέριαν Γκραντ στο Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τρία μπροστινά δόντια.

Μέχρι να επισκεφτεί τον οδοντίατρο, όμως, έπρεπε να περάσουν αρκετές ώρες και έτσι εμφανίζεται… κουτσοδόντης σε όλες οι πανηγυρικές του φωτογραφίες!

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 41.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μία από αυτές είναι στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ μαζί με Γκριγκόνις, Μπαλτσερόφσκι και Κώστα Αντετοκούνμπο, όπου ο Ναν χαμογελάει φαρδιά πλατιά και βέβαια η εικόνα της οδοντοστοιχίας του μαρτυράει την απώλεια.

Αυτήν ακριβώς τη στιγμή πήρε ένας φαν του Παναθηναϊκού και την έκανε τατουάζ, έτσι ώστε να θυμάται για πάντα τον Κέντρικ Ναν και την κατάκτηση του ελληνικού τίτλου από το 0-2…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.