ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Η φωτογραφία για την οποία ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός της συντρόφου του

Καταπέλτης η ποινή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Η φωτογραφία για την οποία ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός της συντρόφου του

Την εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 12 μηνών (ορίζοντας ημερήσια τιμή τα 10 ευρώ) επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ο οποίος κατηγορήθηκε από την σύντροφο του για ενδοοικογενειακή απειλή και επίθεση.

Παράλληλα στον δημοσιογράφο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης και οποιασδήποτε επικοινωνίας με την παθούσα μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, που παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας

«Κλείδωσε»: Αυτή είναι η τελική τριάδα που θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές
«Κλείδωσε»: Αυτή είναι η τελική τριάδα που θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές 13.676 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ξεκίνησαν όλα… Δείτε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.