Μήνυμα... παραμονής από τον Χρήστο Κόντη, μετά την νίκη του Παναθηναϊκού.
Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε ο Παναθηναϊκός του Ατρομήτου, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς μετά την αναπάντεχη γκέλα επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Σκόρερ για το Τριφύλλι ο Άνταμ Τσέριν με κεφαλιά.
Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Χρήστος Κόντης προέβη σε δηλώσεις, στέλνοντας μήνυμα παραμονής στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το πρώτο ημίχρονο ήταν αγχωτικό και είχαμε νευρικότητα, όμως ήταν λογικό. Θέλαμε να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο. Αυξήσαμε τον ρυθμό με και χωρίς την μπάλα. Ξεκλειδώσαμε με μια στατική φάση τον αντίπαλο που αμύνθηκε σε χαμηλά μέτρα από το πρώτο λεπτό.
Αυτή η νίκη μας δίνει αέρα να δουλέψουμε στις επόμενες δύο εβδομάδες και όλα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον».