Στην Ιταλία για Όλσεν

Λάμπρος Ντόκας
04.01.2014 | 10:40
Στην Ιταλία για Όλσεν | Panathinaikos24.gr

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στην Ιταλία για να συζητήσει με την Ίντερ τον δανεισμό του Πάτρικ Όλσεν.

Εκτός από την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος αναμένεται να έρθει τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να υπογράψει, ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε χθες με προορισμό την Ιταλία για να συζητήσει με την Ίντερ τον εξάμηνο δανεισμό του Πάτρικ Ολσεν.

Ο Πέτριρς είχε και χθες επικοινωνία με τη διοίκηση του «τριφυλλιού», με τις δύο πλευρές να ρυθμίζουν τα τυπικά για την υπογραφή συμβολαίου 1,5 έτους.  Σε εκρεμμότητα παραμένει ο τρόπος με τον οποίο θα του καταβληθούν τα χρήματα, με τη συμφωνία στο οικονομικό ώστοσο να είναι δεδομένη.

Όσον αφορά τώρα τον Πάτρικ Όλσεν, η περίπτωση του Δανού μέσου της Ίντερ είναι μία έξτρα λύση για τη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού», αν και δεν υπήρχε πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση.

Τον 20χρονο χαφ έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Νταμπίζας, μέσω σκάουτινγκ των «μικρών» εθνικών ομάδων της Δανίας, όπου έχει αγωνιστεί. Για αυτό τον λόγο ταξίδεψε στο Μιλάνο, για να μιλήσει με τον νεαρό άσο και τον ιταλικό σύλλογο, ώστε ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και οι «νερατζούρι» να μην προβληματίζονται για τη χρησιμοποίησή του.

Εντός της ημέρας ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου και θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την απόκτησή του, χωρίς βέβαια να δαπανηθούν χρήματα για τον δανεισμό του.