ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προσγείωση στο Αγρίνιο…

Ενας κακός, άψυχος και επηρεασμένος από τη διακοπή Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον Παναιτωλικό και μπήκε με τον χειρότερο τρόπο στο 2014.

Προσγείωση στο Αγρίνιο...

Το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καμαρά, στο 29′, με τους “πράσινους” να μην μπορούν να “απαντήσουν”.

Η κακή κυκλοφορία, το άψυχο παιχνίδι των παικτών του Αναστασίου και η έλλειψη συγκέντρωσης, ήταν τα κύρια στοιχεία του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο…

To ματς

Ο Γιάννης Αναστασίου έστησε την ομάδα με το γνωστό 4-4-2. Στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού οι πράσινοι απλά παρακολουθούσαν τους παίκτες του Παναιτωλικού να απειλούν την εστία του Καπίνο, με τον γκολκίπερ του «τριφυλλιού» να ανταπεξέρχεται καλά. Οι αγρινιώτες εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στο κέντρο του Παναθηναϊκού και έτσι άνοιξαν το σκορ στο 29’ με τον Καμαρά. Στη συνέχεια οι πράσινοι εξισορρόπησαν το παιχνίδι λόγο της καλής παρουσίας των Μπέργκ και Αμπεϊντ χωρίς αποτέλεσμα και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το εις βάρος του 1-0.

kamara-goalL
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν βελτίωσαν καθόλου την απόδοση τους, παρά τις αλλαγές του Αναστασίου. Ο Παναθηναϊκός απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ και στημένες φάσεις ενώ τα χαφ του «τριφυλλιού» ήταν σε άσχημη βραδιά. Στην άμυνα ο Σίντελφελντ έδωσε συνέχεια στο σερί των ..κακών εμφανίσεων.

Σύστημα 3-4-3 Στο 60’ με την αλλαγή του Κλωναρίδη ο προπονητής του Παναθηναϊκού άλλαξε το σύστημα σε 3-4-3 ,χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και οι είσοδοι των Ντίνα και Δώνη δεν άλλαξαν την απόδοση του Παναθηναϊκού.

Έτσι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φτάσει τις τρείς σερί νίκες, καθώς έχασε από τον Παναιτωλικό χωρίς να φέρει καμία αντίσταση. Η τελευταία καλή στιγμή για τους πράσινους χάθηκε στις καθυστερήσεις όταν σε γέμισμα στην περιοχή του Παναιτωλικού η μπάλα πέρασε στην περιοχή αλλά ο Σίλντενφελντ δεν κατάφερε απλά να βάλει το πόδι του για να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Γήπεδο: Γήπεδο Αγρινίου

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (86′ Μπόγιοβιτς), Μελισσάς, Θεωδορίδης (76′ Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακακάκης (79′ Νταλμά), Μπικέ.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο (60′ Κλωναρίδης), Λαγός (80′ Δώνης), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης (72′ Ντίνας), Αμπέντ.

Γκολ: 29′ Καμαρά

Κίτρινες: 20′ Σίλντενφελντ, 58′ Ζέκα

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.