ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Η αξία της ανθρώπινης ζωής

Σήμερα, όσοι είμαστε φίλαθλοι πενθούμε. Δεν έχει σημασία το χρώμα του κασκόλ που φοράμε. Δεν έχει σημασία σε ποιο γήπεδο φωνάζουμε τα συνθήματά μας. Δεν έχει σημασία η ομάδα που υποστηρίζουμε.

Η αξία της ανθρώπινης ζωής

Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα…

Σαν σήμερα πριν από 33 ολόκληρα χρόνια συνέβη η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. 21 ψυχές χάθηκαν στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 κι εμείς ως φίλαθλοι θα πρέπει να έχουμε αυτή την ημερομηνία ως «μαύρη» επέτειο. Ολοι μας! Πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι, μπλε, ασπρόμαυροι…

Αντί περισσότερων λέξεων, μια φωτογραφία που τα λέει όλα. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε τίποτα παραπάνω…

1901834_10201882075267565_1754583748_n

Υ.Γ.: Αυριο η Λεωφόρος πρέπει να είναι “καμίνι”. Να γεμίσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να αποτελέσει στην κυριολεξία τον 12ο παίκτη της ομάδας, που “καίγεται” για τη νίκη. Ας κάνουμε το καθήκον μας και ας είμαστε εκεί. Ολοι!

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ