ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Καλοί μόνο στο 1ο δεκάλεπτο»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να ακολουθήσει τον ρυθμό των καταλανών, από την 2η περίοδο και μετά.

Αλβέρτης: «Καλοί μόνο στο 1ο δεκάλεπτο»

Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της Μάλαγα την επόμενη αγωνιστική, τονίζοντας πως πρέπει να βελτιώσουν γρήγορα κάποια πράγματα οι «πράσινοι», για να φτάσουν στη νίκη με τους Ανδαλουσιανούς, που θα σημάνει και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play offs της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου ήμασταν σχετικά καλοί, τα τρία επόμενα ήταν τα χειρότερα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Δεν είχαμε καθόλου αυτοσυγκέντρωση και δεν κάναμε απολύτως τίποτα από αυτά που είχαμε πει. Χάσαμε πάρα πολλά αμυντικά ριμπάουντ και δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε την Μπαρτσελόνα στην ταχύτητα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα το συντομότερο δυνατό γιατί ακολουθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα. Τα αποτελέσματά της Μπαρτσελόνα και μόνο δείχνουν την ποιότητα και την πληρότητά της. Είναι μια πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και το δείχνει στο παρκέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.