ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έκλεισε ο Καραμπέτσος για δύο χρόνια

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Φώτης Καραμπέτσος ο οποίος θα φορέσει για τέταρτη φορά το σκουφάκι των πρασίνων.

Έκλεισε ο Καραμπέτσος για δύο χρόνια

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα, Φίλιππο Καραμπέτσο (22.10.1977), ο οποίος -πέρυσι αγωνιζόταν στο Π. Φάληρο- επιστρέφει στο Τριφύλλι για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος, που έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Π.Α.Ο, μιλώντας στο panathinaikos1908.gr για την επιστροφή του, ανέφερε : «Αυτή είναι η τέταρτη φορά που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και ευχαριστώ τη διοίκηση που αν και η πρώτη επαφή μαζί της έγινε φέτος με εμπιστεύτηκε. Από εκεί και πέρα με χαροποιεί που θα συναντήσω γνώριμους αθλητές με τους περισσότερους είτε έχουμε αγωνιστεί στην Εθνική, είτε σε άλλα σωματεία. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία και η χρονιά να κυλήσει ομαλά. Να έχουμε μια καλή συνεργασία με τη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή και το αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν να είναι το πλέον ικανοποιητικό για όλους».

Αναφορικά για τους στόχους, ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε: «Στόχος είναι να επέλθει σταθερότητα και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ανταγωνιστικότητα του Παναθηναϊκού. Να ξεκινήσει η προετοιμασία με το καλό και από εκεί και πέρα στόχος είναι η ομάδα να διεκδικεί σε κάθε αναμέτρηση τη νίκη, παίζοντας ωραίο πόλο και έχοντας πάντα στο πλευρό της τους φιλάθλους του Π.Α.Ο, η συμπαράσταση των οποίων είναι πολύ σημαντική».

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.