ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Σας ευχαριστούμε»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον κόσμο του για την στήριξη ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε και τα εισιτήρια για τον 4ο τελικό της Α1 Βόλεϊ Γυναικών.

«Σας ευχαριστούμε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς τον υπέροχο κόσμο του τριφυλλιού που γέμισε το κλειστό του Πανελληνίου και υποστήριξε την ομάδα μέσα σε κόσμια αθλητικά πλαίσια, πανηγυρίζοντας την ισοφάριση (1-1) της τελικής σειράς του πρωταθλήματος.

Η σειρά μεταφέρεται στου Ρέντη (27/4, 19.00) με τις «πράσινες» αποφασισμένες να παλέψουν για το break στην έδρα του αντιπάλου ενώ ανεξαρτήτως αποτελέσματος το ραντεβού όλων είναι προγραμματισμένο την προσεχή Πέμπτη (30/4, 20.00) στην Κυψέλη για τον 4ο τελικό.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού, θα βρίσκονται από τη Δευτέρα (27/4) τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διάθεση από γραμματεία του «Τάφου του Ινδού» (Θύρα 7Α)

Ώρες: 14.00-20.00

Τιμή εισιτηρίου: 5 Ευρώ

Καθώς επίσης και σε όλους τους Συνδέσμους της Θύρας 13».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.