ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Στημένο το λάθος του Μπενάτια με τον Ολυμπιακό;

Ποιος και γιατί έβαλε τον Μαροκινό να μπερδέψει τάχα μου τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, με τον Ολυμπιακό Βόλου; Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις απαντήσεις.

Στημένο το λάθος του Μπενάτια με τον Ολυμπιακό;

Νομίζατε φίλοι μου ότι το δήθεν μπέρδεμα του Μπενάτια, ο οποίος έμπλεξε τον Ολυμπιακό με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν τυχαίο; Κατακαημένα παιδιά! Πόσο αθώα είστε πια;

Δεν μάθατε ακόμα ότι οι καταστροφείς του ποδοσφαίρου και του αμόλυντου προϊόντος της Superleague είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα για να ικανοποιήσουν τους βρόμικους σκοπούς τους και να συκοφαντήσουν αθώους εραστές, της στρογγυλής θεάς;

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ