ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Το προϊόν σας είναι μάπα…»

Πανό με νόημα… από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο, αναφερόμενοι στην υποχρεωτική κάρτα φιλάθλου, που από 1/1/16, θα είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε θέλει να εισέρχεται στα γήπεδα της Super League.

«Το προϊόν σας είναι μάπα…»

Συγκεκριμένα το πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού αναφέρει την εξής φράση: «Το προϊόν σας είναι μάπα, δεν χρειαζόμαστε τη «χρεωστική» σας κάρτα…».

Οι οργανωμένοι του «τριφυλλιού» έστειλαν το μήνυμά τους, εστιάζοντας όχι τόσο στο μέτρο καθ’ αυτό, που προβλέπεται στον νέο αθλητικό νόμο, αλλά στο «προϊόν» στο οποίο παρακολουθούν, άπαντες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.