ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αύριο στην Αθήνα ο Παούνοβιτς

Στην Αθήνα θα έρθει αύριο Τετάρτη (4/11), ο Βέλικο Παούνοβιτς για τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και αν όλα πάνε καλά τότε θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αύριο στην Αθήνα ο Παούνοβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός που αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, θα βρεθεί αύριο στη χώρα μας για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Συμφωνία απόλυτη δεν έχει υπάρξει, αλλά μετά από τηλεφωνικές επαφές που υπήρξαν τις τελευταίες δύο ημέρες, όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο θα συμβεί αύριο, με την άφιξη του 38χρονου τεχνικού στην Αθήνα.

Αν όλα πάνε καλά, τότε ο Παούνοβιτς θα παρουσιαστεί, κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη. Εκεί ο Γιάννης Αλαφούζος θα εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασής του να καταλήξει στον Σέρβο και το πλάνο από εδώ και στο εξής.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.