ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Η φιλοσοφία της Άλμπα και οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς αναλύει στο SDNA το πλάνο της Άλμπα, που «φτιάχνει» παίκτες για τους... μεγάλους και αναφέρεται στο καλοκαιρινό του «φλερτ» με τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν από την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη (19/01, 20:00).

Ομπράντοβιτς: «Η φιλοσοφία της Άλμπα και οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ομπράντοβιτς σταδιακά αφήνει το δικό του έργο στη γερμανική Άλμπα, μέσω της οποίας «φτιάχνει» παίκτες και… εφοδιάζει τις «μεγάλες δυνάμεις» της Euroleague, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος ανεβάζει τις μετοχές του στο… προπονητικό χρηματιστήριο. Ο 47χρονος κόουτς, που το καλοκαίρι είχε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, μιλά στο sdna.gr για το έργο που γίνεται στο Βερολίνο, το ματς με τους «κίτρινους» του Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και τη σχολή των Ελλήνων προπονητών, την οποία σέβεται και θαυμάζει, αφού πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Φυσικά, ο Ομπράντοβιτς κάνει ειδική αναφορά στις «κατάλληλες βάσεις» που μπήκαν, από τους Ντούσαν Ίβκοβιτς – Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντράγκαν Σάκοτα.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός καλωσορίζει στην ομάδα του τον πρώην πια παίκτη της Κηφισιάς, Ρομπ Λόουερι, από τον οποίον όπως τονίζει περιμένει πολλά…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.