ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» η Richey!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε την απόκτηση της Καναδής Kyla Richey.

«Πράσινη» η Richey!

H διεθνής ακραία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με το «τριφύλλι», εξέφρασε τη χαρά για τη μεταγραφή, ενώ έδειξε να γνωρίσει και την ιστορία της ομάδας, όπως φάνηκε από τις πρώτες της δηλώσεις.

Η Καναδή που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Αζερμπαϊτζάν, έχει ύψος 1.88μ και γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1989.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση της Καναδής Kyla Richey.

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

H νεοαποκτηθείσα διεθνής ακραία, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, έχει ύψος 1.88μ και γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1989.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2016: AZERBAIDJAN AZERYOL VK (Αζερμπαϊτζάν)

2015 : VILSBIBURG ROTE RABEN (Γερμανία)

2014 – 2015: URBINO (Ιταλία)

2013 – 2014: YEŞILYURT SPOR KULÜBÜ (Τουρκία)

2013: SC POTSDAM (Γερμανία)

2008 – 2012: UBC WOMEN’S VOLLEYBALL TEAM (Καναδάς)

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Τριφυλλιού, η Richey είπε στο panathinaikos1908.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό A.O. την επόμενη σεζόν. Γνωρίζω τα πάντα για την ιστορία του Συλλόγου στο γυναικείο βόλεϊ και την κυριαρχία του στο σύνολο των τίτλων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και για τους οπαδούς της ομάδας που είναι από τους πιο ένθερμους παγκοσμίως. Ανυπομονώ να παίξω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να συμβάλλω κι εγώ ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.