ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Στην Αθήνα ο Ρινάλντι! (vids)

Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα ο Ρινάλντι! (vids)

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Λαουτάρο Ρινάλντι, καθώς, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, o παίκτης ήρθε το πρωί στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν υπογράψει το συμβόλαιό του!

Ο Αργεντινός επιθετικός, που αποτελούσε εδώ και καιρό μεταγραφικό στόχο της ομάδας έφτασε στη χώρα μας κάτω από άκρα μυστικότητα και εντός της ημέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στη συνέχεια και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Ετσι, με αυτή την κίνηση κλείνει και η μια ακόμη θέση που έψαχναν οι πράσινοι για τη γραμμή κρούσης.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που έμεινε στην Αθήνα και δεν ταξίδεψε στη Σουηδία, είναι ο άνθρωπος που πάλεψε για τη μεταγραφή και τώρα την ολοκληρώνει. O 23χρονος επιθετικός θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση και φυσικά θα αποτελέσει μια εξτρά λύση για εκεί, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.