ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΙΚ Στοκχόλμης-Παναθηναϊκός (P24.gr, ΟΤΕ Sport 4, 20:00)

Ώρα πρόκρισης!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την ΑΙΚ Στοκχόλμης στην «Tele 2 Arena», στη ρεβάνς του 1-0 της Λεωφόρου, με φόντο την πρόκριση στα play off του Europa League.

Ώρα πρόκρισης!

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι είναι έτοιμη για τη μεγάλη αναμέτρηση, άπαντες γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αποψινού ματς, με την πρόκριση να είναι το μοναδικό που υπάρχει στο μυαλό όλων.

Οι «πράσινοι» πρέπει να είναι κυνικοί, αποτελεσματικοί και απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο τους. Η ΑΙΚ θα έχει την όποια υπεροχή τους δίνει η έδρα τους, θα προσπαθήσουν-είναι αναγκασμένοι-να επιτεθούν, αλλά να μη νομίζει κανείς, πως θα το κάνουν με μεγάλο… ζήλο, παραμονεύοντας μήπως βρουν σε κάποια κόντρα ή σε κάποιο στημένο, την ευκαιρία να απειλήσουν το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψάξει το γκολ, για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση αυτός. Δεν πρέπει να περιμένει να κλειστεί και να πάει για την ισοπαλία. Αν οι «πράσινοι» ξεκλειδώσουν πρώτοι την άμυνα των Σουηδών, τότε το έργο τους θα γίνει ευκολότερο και η πρόκριση θα έρθει δίχως περιττά άγχη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη, όπως είναι και η ετοιμότητα της ΑΙΚ, λόγω των αρκετών ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής, κάτι που σε αυτή τη φάση, αποτελεί πλεονέκτημα για αυτούς.

Να κάνει καλό ξεκίνημα

Βασικό είναι ο Παναθηναϊκός να κάνει καλό ξεκίνημα στο ματς, όπου πιθανώς οι Σουηδοί ψάξουν γρήγορα-γρήγορα ένα γκολ, προκειμένου να γεμίσουν με στρες τους ποδοσφαιριστές του Στραματσόνι.

Τα πρώτα δέκα-είκοσι λεπτά του αγώνα θα είναι αρκετά κρίσιμα, με τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται να είναι αποτελεσματικός, στις φάσεις που θα «φτιάξει».

Αν οι ευκαιρίες γίνουν γκολ αυτή τη φορά, τότε οι «πράσινοι» λογικά, δε θα έχουν πρόβλημα, αν δε γίνει αυτό, τότε το ματς θα πάει στην κόψη… και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.