ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με το τριφύλλι στην καρδιά και στο βόλεϊ !

Ζήσε και εσύ την εμπειρία του να αθληθείς αλλά και να αγωνιστείς φορώντας την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Με το τριφύλλι στην καρδιά και στο βόλεϊ !

Η Ακαδημία του Παναθηναϊκού, η οποία μετράει δεκαετίες «ζωής» και προσφοράς, σε περιμένει να γίνεις μέρος της ίδιας αλλά και της Ιστορίας του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο

Αθλήτριες

Μπορείς να ξεκινήσεις από μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από 8-9 ετών και να ενταχθείς στα τμήματα προ-μίνι, με την εκμάθηση των βασικών κανόνων, έχοντας αρκετό χρόνο να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος.

Οι αθλήτριες μας των 10-11 ετών εντάσσονται στην κατηγορία των Μίνι/Προ-αγωνιστικών και οι προπονήσεις σε αυτό το επίπεδο είναι υψηλότερων ρυθμών με σκοπό την ένταξη των αθλητών σε ρυθμούς αγώνων και ενσωμάτωση σε κάποια, έστω και προ-αγωνιστική, ομάδα.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι  αθλήτριες 12-14 χρονών που θα ξεκινήσουν σε αυτές τις ηλικίες το άθλημα του Βόλεϊ θα ενταχθούν ανάλογα με τις δυνατότητες και την αθλητική τους υποδομή ,σε αγωνιστικό ή μη επίπεδο στις  ομάδες προπονήσεων των Παν κορασίδων  1ου, 2ου ή και 3ουεπιπέδου . Τα κορίτσια στις ηλικίες 15-17 χωρίς εμπειρία στο άθλημα είναι δύσκολο να ενταχθούν σε κάποια από τα αγωνιστικά τμήματα χωρίς αυτό όμως να αποκλείει την προσπάθεια και κάποιες δοκιμαστικές προπονήσεις.

Αθλητές

Για την χρονιά 2016-2017 θα λειτουργήσει το νεοσύστατο τμήμα των Παμπαίδων το οποίο θα αφορά τα αγόρια ηλικίας 8 έως 13 ετών και οι αθλητές θα στελεχώσουν τα Μίνι αλλά και τα Αγωνιστικά της κατηγορίας των Παμπαίδων .  Τα αγόρια ηλικίας 13 έως 17 ετών στελεχώνουν το αγωνιστικό τμήμα των Παίδων-Εφήβων . Όλες οι προπονήσεις θα γίνονται στο Κλειστό ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’ αλλά και το γυμναστήριο του Πειραματικού για τα μικρότερα σε ηλικία  τμήματα.

Προσοχή !! Οι αθλήτριες-ες από 8-17 ετών που έρχονται από άλλο σύλλογο Πετοσφαίρισης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι  μπορούν να εγγραφούν και να προπονούνται στον Σύλλογο μας αλλά η έκδοση αγωνιστικού δελτίου, δηλαδή η συμμετοχή τους σε επίσημους αγώνες ,  δεν είναι δεδομένη λόγω του περιορισμό στις μετεγγραφών στα αναπτυξιακά  που ισχύει βάσει προκήρυξης της Ομοσπονδίας και θα πρέπει μέσω της αγωνιστικής εξέλιξης τους να διεκδικήσουν την πιθανότητα της έκδοσης του αγωνιστικού δελτίου τους.

Οι εγγραφές ξεκινάνε από τις 29 Αυγούστου και θα γίνονται μόνο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας “Παύλος Γιαννακόπουλος” / Τάφος Του Ινδού  και συγκεκριμένα από στην γραμματεία των Ακαδημιών Παναθηναϊκού Α.Ο.

Τηλέφωνο Γενικών πληροφοριών είναι το 210-6447861

Ωράριο γραμματείας:

Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 20:30 /  Σάββατο 10:30 – 13:00

Τηλέφωνο για περισσότερες και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε είναι το  6946 369245  (Προπονητής  Απ. Γούτης  )   Δευτέρα –Σάββατο 12.00-22.00

H Σελίδα μας στο Facebook ( https://www.facebook.com/panathinaikosvolleyballacademy/)  θα λειτουργεί ενημερωτικά και θα έχει αναρτημένο για όλη την αγωνιστική χρονιά το πρόγραμμα των προπονήσεων αλλά και των επίσημων αγώνων και λοιπών δραστηριοτήτων των ομάδων της ακαδημίας.  Επίσης θα είναι εφικτή η αλληλογραφία με τους ενδιαφερόμενους μέσω των απευθείας μηνυμάτων στην σελίδα αλλά και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα τμήματα μας προπονούνται, ανάλογα την ηλικία και το επίπεδο των αθλητών,  σε 5 χώρους . Στο Κλειστό μας ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’ ( Κορασίδες- Νεανίδες, Εφηβοι-Παίδες   15-18 ετών) , στο κλειστό γυμναστήριο του Πειραματικού Λυκείου το οποίο βρίσκεται  παρακείμενα του Γηπέδου μας, αλλά και στο Βοηθητικό Κλειστό του ΜΕΤΣ καθώς και στο ανοιχτό της Οδού Τσόχα και το μικρό κλειστό της Θύρας 12 ( Προμίνι-Μίνι ) . Όλοι οι επίσημοι αλλά και φιλικοί αγώνες, τουρνουά μίνι διεξάγονται στο Κλειστό ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για να ολοκληρωθεί η εγγραφή Ιατρική βεβαίωση ( Παιδίατρο – Παθολόγο – Καρδιολόγο ) 2 φωτογραφίες

Σε περίπτωση οικογένειας με δύο ή τρία παιδιά στις ακαδημίες του Συλλόγου, θα παρέχεται έκπτωση 25% στον συνολικό λογαριασμό των συνδρομών (Εκτός Πυγμαχίας – Kick Boxing).

Σε περίπτωση ανέργων με προσκόμιση κάρτας ανεργίας 20% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή.

Οι παροχές των αθλητών-τριών της ακαδημίας μας θα ανακοινωθούν μετά το ξεκίνημα των προπονήσεων!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.