ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δείτε τη γυναικάρα σύντροφο του γίγαντα, Παύλου Μάμαλου και θα πάθετε πλάκα (vid)

O Παύλος Μάμαλος έκανε περήφανη ολη την Ελλάδα όταν σήκωσε 238 κιλά στην άρση βαρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και βγήκε πρώτος κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

Δείτε τη γυναικάρα σύντροφο του γίγαντα, Παύλου Μάμαλου και θα πάθετε πλάκα (vid)

Ο ίδιος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon, αναφέρθηκε στη συμπαράσταση των δικών του ανθρώπων και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τη σύντροφό του, Ευαγγελία η οποία του δίνει, όπως λέει, δύναμη και κουράγιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.