ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΘΕΛΤΑ

Στο μυαλό του το 3-6-1

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στο μυαλό του να παρατάξει το «τριφύλλι», στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θέλτα, με σύστημα 3-6-1.

Στο μυαλό του το 3-6-1

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, θα αντιμετωπίσει την Θέλτα εκτός έδρας. Έτσι, όπως συμβαίνει και σε κάθε αναμέτρηση στο Europa League, ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Ο Ιταλός δεν θα έχε στην διάθεση του τους Γουακάσο και Ιβανόφ λόγω τιμωρίας αλλά και τον Λέτο λόγω τραυματισμού. Ταυτόχρονα, δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με σύστημα 3-6-1. Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα: Στιλ, Σάμπα, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λεντέσμα, Μέστο, Κουλιμπαλί (δύσκολα θα προλάβει ο Χουλτ), Λουντ, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.