ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Νιόπλιας… καλοβλέπει παίκτες του Παναθηναϊκού

Ποιοι παίκτες που βρίσκονται εκτός λίστας Στραματσόνι, είναι σε αυτή του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού; Θα γίνει κίνηση των Γενάρη; Διαβάστε το ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr

Ο Νιόπλιας… καλοβλέπει παίκτες του Παναθηναϊκού

Υπάρχουν φήμες τις τελευταίες μέρες στην Κρήτη πως ο Νίκος Νιόπλιας, προπονητής του ΟΦΗ, κοιτάζει περιπτώσεις παικτών του Παναθηναϊκού που είναι εκτός πλάνων του Αντρέα Στραματσόνι. Με πρώτο και καλύτερο τον Διαμαντή Χουχούμη. Ο νεαρός αριστερός μπακ είχε ακουστεί για τον ΟΦΗ και το καλοκαίρι, όπως και για τον Άρη. Προσπάθησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν βρέθηκε η φόρμουλα και πλέον το θέμα του πάει για Γενάρη.

Δεν είναι όμως μόνο ο Χουχούμης. Ο Νιόπλιας, που ετοιμάζει τον ΟΦΗ για να κάνει πρωταθλητισμό στη Football League, έχει στο… μπλοκάκι του και τον Νίκο Μαρινάκη, αλλά και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο! Η περίπτωση του τελευταίου, πάντως, δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει, μιας και θεωρείται βέβαιο πως ο παίκτης δεν θα δεχόταν να πάει στη Football League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.