ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φεύγει ο Ντε Μπουρ και στην Ίντερ αναπολούν τον… Στραματσόνι (pic)

Ο Ολλανδός είναι στην πόρτα της εξόδου από τον ιταλικό σύλλογο και οι οπαδοί της ομάδας ανέβασαν φωτογραφία που ξεχωρίζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού!

Φεύγει ο Ντε Μπουρ και στην Ίντερ αναπολούν τον… Στραματσόνι (pic)

Η Ίντερ κάνει τραγικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, όπου μετά από εννιά αγωνιστικές έχει μόλις 11 βαθμούς. Ο Φρανκ Ντε Μπουρ μετράει… ώρες πλέον στον πάγκο των Ιταλών και η διοίκηση του συλλόγου αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Η γνώμη των διοικούντων για τον Αντρέα Στραματσόνι είναι εξαιρετική, λόγω και της προηγούμενης θητείας του προπονητή του Παναθηναϊκού στον συγκεκριμένο πάγκο, ενώ και οι οπαδοί θέλησαν να… θυμίσουν σε όλους ποιος προπονητής είχε το καλύτερό ξεκίνημα στον πάγκο της ομάδας τους.

Οι «Interista» ανέβασαν χθες στον λογαριασμό τους στο Instagram τη φωτογραφία που σας παρουσιάζει το Panathinaikos24.gr. Σε αυτή δείχνουν τους προπονητές που έχουν καθίσει στον πάγκο της ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια και αποδεικνύουν πως ο Αντρέα Στραματσόνι είχε το καλύτερο ξεκίνημα απ’ όλους, καθώς είχε μαζέψει 21 βαθμούς στις πρώτες εννιά αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Σχεδόν τους διπλάσιους, δηλαδή, από τον Ντε Μπουρ, ενώ 18 είχαν οι Μπενίτεθ το 2010-11 και ο Μαντσίνι το 2015-16.

Λέτε η φυγή του Ντε Μπουρ να φέρει… σενάρια για τον προπονητή του Παναθηναϊκού; Καθόλου απίθανο, αν σκεφτούμε πως δεν θα είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Στραματσόνι θα ακουστεί για επιστροφή του στον πάγκο των Ιταλών.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
interista

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.