ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι είναι αυτή τη στιγμή η πιο καλοδουλεμένη και πιο γοητευτική απ' όλες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με σωστή διαχείριση και συνέχεια στη σκληρή δουλειά, θα έρχονται και τα αποτελέσματα σε διάρκεια. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο

Για 58 λεπτά σήμερα στη Λεωφόρο, γίναμε μάρτυρες των όσων βλέπουμε ξανά και ξανά το τελευταίο διάστημα από τον Παναθηναϊκό.  Εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, απέναντι σε μια ομάδα που είχε ως σκοπό την άμυνα και ό, τι βγει, θέαμα, αυτοματισμοί, παιχνίδι από τον άξονα και από τα άκρα, φαντασία στο παιχνίδι και ευκαιρίες. Πολλές ευκαιρίες, σε σημείο που αναρωτιόσουν αν αυτή η επανάληψη είναι μια τιμωρία από κάποια ανώτερη δύναμη, που δεν θέλει  να δει το “τριφύλλι” να βρει την ικανοποίηση και τη χαρά της νίκη. Επειδή, όμως, δαιμόνια και μάγισες δεν υπάρχουν, το γκολ ήρθε, η άμυνα ξεκλειδώθηκε, η ψυχολογία ανέβηκε και τα χαμόγελα επέστρεψαν, καθώς έπειτα από τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα, κατακτήθηκε, επιτέλους, το τρίποντο.

Τιμή και δόξα στον σπουδαίο στον Σεμπάστιαν Λέτο. Αυτό τον “αληταρά” που εκθέτει συνεχώς όσους τον είχαν ξεγράψει ποδοσφαρικά και αποδεικνύει ότι αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ακόμη κι αν δεν είναι στις πρώτες επιλογές. Ακόμη κι αν ο παλιός Λέτο με τα καλά του και τα κακά του αποτελεί παρελθόν. Ο ίδιος, πιο ώριμος- μα το ίδιο παθιασμένος και ποιοτικός- από ποτέ, όχι μόνο δίνει τα πάντα για το “τριφύλλι”, αλλά αποδεικνύεται σε έναν από τους πολυτιμότερους άσους του.

Επιτέλους, πήρε τα πάνω του και ο Πολ Ζοσέ Εμποκού. Ενας παίκτης που ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου στον Παναθηναϊκό, με τις καλύτερες συστάσεις και με υποσχέσεις για πολλά πράγματα. Δεν είχε παίξει πολύ και δεν είχε δείξει πράγματα μέχρι τώρα. Το τέρμα που σημείωσε, θα τον ανεβάσει ψυχολογικά, γεγονός που θα κάνει τον Αντρέα Στραματσόνι να τρίβει τα χέρια του, βλέποντας έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή να προστίθεται στον… οπλοβαστό.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη χρονική περίοδο που διανύουμε ο Πααθηναϊκός παίζει το καλύτερο και πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο. Καλύτερο από τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που αποτελούν τους βασικούς του αντιπάλους. Είτε λόγω ατυχίας (βλέπε Ξάνθη), είτε λόγω κακής νοοτροπίας σε ορισμένα παιχνίδια (βλέπε Βέροια) έμεινε πίσω 4 βαθμούς από την κορυφή, αλλά είναι στο χέρι τω παικτών και του Αντρέα Στραματσόνι να επανέλθουν. Αρκεί να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να διορθώσουν τα όποια κακώς κείμενα, που έχουν να κάνουν κυρίως με τη διαχείριση των παιχνιδιών, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Η εβδομάδα που έρχεται είναι η πλέον κρίσιμη για το μέλλον. Ματς – τελικός την Πέμπτη με τη Σταντάρ, ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο “Καραϊσκάκη” την Κυριακή, με τη νίκη να είναι αναγκαία. Θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια του “τριφυλλιού” σε Ευρώπη και Ελλάδα. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Αντρέα Στραματσόνι και οι ποδοσφαιριστές του…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.