ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ο Ζιλμπέρτο αναλαμβάνει τον… Λέτο

Η σχέση τους που ξεπερνά τα στενά όρια εκείνης του παράγοντα με ποδοσφαιριστή, η φιλία που κρατάει από το νταμπλ του 2010 και το σινιάλο του Βραζιλιάνου στον Αργεντινό για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Ζιλμπέρτο αναλαμβάνει τον… Λέτο

Τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σεμπάστιαν Λέτο τους συνδέει στενή φιλία από τότε που αγωνίζονταν μαζί στον Παναθηναϊκό και κατέκτησαν μάλιστα το νταμπλ τη σεζόν 2009-10. Οι δυο τους ήταν από τα πιο ηχηρά ονόματα της ομάδας και είχαν τεράστια συνεισφορά στην κατάκτηση των τίτλων από την ομάδα.

Πλέον η συνεργασία τους είναι διαφορετική, αφού ο Λέτο επέστρεψε ξανά ως ποδοσφαιριστής τον περασμένο Ιανουάριο και ο Ζιλμπέρτο ανέλαβε τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου το περασμένο καλοκαίρι. Η επαφή τους και η φιλία τους όμως παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο και δεν βρίσκεται στα στενά όρια της συνεργασίας ενός παράγοντα με έναν ποδοσφαιριστή.

Ο Λέτο μπορεί να μιλήσει διαφορετικά στον πρώην συμπαίκτη του απ’ ότι για παράδειγμα σε έναν διοικητικό παράγοντα ή σε έναν προπονητή. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ζιλμπέρτο. Γι’ αυτό και η υπόθεση της ανανέωσης του Αργεντινού περνάει από το… χέρι του Βραζιλιάνου. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι αυτός που θα μπει στη διαδικασία κουβέντας με τον «Σέμπα» και πιθανότατα αυτό να γίνει μέσα στο μήνα και αφού περάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ζιλμπέρτο γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα πώς να διαχειριστεί και τι ακριβώς να πει στον Λέτο, που θέλει σαν τρελός να μείνει στον Παναθηναϊκό. Και ήδη ο Βραζιλιάνος του έχει στείλει το… μήνυμα πως σύντομα θα τα πουν για να προχωρήσει η υπόθεσή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.