ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

«Τιτίβισμα» Τούρκου δημοσιογράφου για Φάρμαρ και Παναθηναϊκό (pic)

Το σενάριο που κυκλοφορεί στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες και θέλει τον Παναθηναϊκό να ασχολείται με την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ ο οποίος είναι ελεύθερος

«Τιτίβισμα» Τούρκου δημοσιογράφου για Φάρμαρ και Παναθηναϊκό (pic)

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί γκαρντ στην αγορά για να καλύψει το κενό του Μάικ Τζέιμς, τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και πριν από λίγη ώρα προστέθηκε ακόμα ένα. Αυτό του Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος είναι ελεύθερος και αναζητεί ομάδα. Σύμφωνα με “τιτίβισμα” Τούρκου δημοσιογράφου, ο Αμερικανός γκαρντ είναι στους παίκτες που έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Φάρμαρ ακούγεται για τον Παναθηναϊκό, αφού την περσινή σεζόν είχε γίνει πολλή κουβέντα και “έπαιξε” δυνατά για να έρθει στους πράσινους. Μάλιστα ο ίδιος είχε κάνει και δηλώσεις που έλεγε πως θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πλέον φαίνεται πως ο Φάρμαρ επιστρέφει στην πράσινη επικαιρότητα, μιας και από την Τουρκία υπάρχει το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να συζητάει μαζί του για να αντικαταστήσει τον τραυματία Μάικ Τζέιμς. Ο 29χρονος γκαρντ, που πέρσι αγωνίστηκε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ έχει αγωνιστεί στο NBA με τους Λέικερς, τους Κλίπερς και το Μέμφις στο φινάλε της περσινής σεζόν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος τον Σεπτέμβρη βρέθηκε στο καμπ των Σακραμέντο Κινγκς αλλά κόπηκε και πλέον είναι ελεύθερος, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δείτε στη φωτογραφία το “τιτίβισμα” του Τούρκου δημοσιογράφου.

tourkos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.