ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία

Μπος: «Με αλλαγές αλλά και υψηλό κίνητρο»

Ο προπονητής του Άγιαξ, Πίτερ Μπος, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Άγιαξ θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ωστόσο πως το κίνητρο για τη νίκη παραμένει υψηλό

Μπος: «Με αλλαγές αλλά και υψηλό κίνητρο»

Ο τεχνικός του «Αίαντα» ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πως η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτης, παρά το γεγονός πως ετοιμάζεται να παρατάξει μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, καθώς το κίνητρο για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο παραμένει ισχυρό.

Παράλληλα, ο Μπος αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του αλλά και το πως φαντάζεται την εξέλιξη του αυριανού αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπος στην συνέντευξη Τύπου:

«Είναι αυτονόητο πως θέλουμε τη νίκη για τον επιπλέον λόγο πως θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Παράλληλα, αν θες να βελτιωθείς θα πρέπει να εφαρμόζεις αυτά που δουλεύεις στην προπόνηση μέσα στους αγώνεςΘα κάνουμε αλλαγές. Δεν θα σας πω ποιες και πόσες, γιατί θα πρέπει τα παιδιά να το μάθουν πρώτα από μένα. Έχω ξαναπεί πως η ομάδα έχει περισσότερους από έντεκα παίκτες. Έχουμε κάποια παιδιά που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής και τώρα θα δούμε κάποιους άλλους πώς θα ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο. Περιμένω να έχουν υψηλό κίνητρο, όπως έγινε και στο ματς Κυπέλλου. Αφού είχαν κίνητρο εκεί, δεν θα είναι πρόβλημα να το βρουν και απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Για τις απουσίες: «Έχουμε κάποιες απουσίες. Ο Ζιγέκ είναι άρρωστος, ενώ και ο Ρίντεβαλντ έχει κάποιες ενοχλήσεις. στο γόνατο και βγήκε εκτός στην τελευταία προπόνηση, οπότε δεν θα τον έχουμε αύριο»

Για τον Παναθηναϊκό: «Αυτό κάνει δύσκολο για μας να ξέρουμε τι θα περιμένουμε από τον αντίπαλο. Έπαιξαν ένα φιλικό, αλλά δεν είχαμε εικόνα από εκεί. Εμείς προετοιμαζόμαστε με βάση αυτά που ξέρουμε και ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας. Γνωρίζουμε πως συνήθως παίζουν με πέντε στην άμυνα, τρεις μέσους και δύο επιθετικούς, ενώ άλλες φορές παίζουν 4-3-3».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ