ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Είχαμε σωστή νοοτροπία σε άμυνα και επίθεση»

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το τι έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό Superfoods κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με 81-70, την απόδοση του Νικ Καλάθη αλλά και για τα μόλις τρία λάθη που έκαναν οι «πράσινοι».

«Είχαμε σωστή νοοτροπία σε άμυνα και επίθεση»

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού», σημείωσε 9 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ πραγματοποίησε 1 κλέψιμο και έκανε 1 μπλοκ, βοηθώντας σημαντικά σε μια ακόμη εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού. Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πιστεύεις πως το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ήταν το καλύτερο σας έως τώρα;

Πιστεύω πως ήταν. Ο Νικ (Καλάθης) είχε μια πολύ καλή βραδιά απόψε (σ.σ την Παρασκευή) και πήρε και δύο παραπάνω ριμπάουντ από εμένα (γέλια). Είχε γενική αξιολόγηση στο 34 και ελπίζω να βγει MVP της εβδομάδας για την Ευρωλίγκα. Όσο για την ομάδα, παίξαμε πολύ καλά και ομαδικά έχοντας μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι έως το τέλος του.

Που αποδίδεις αυτή τη μεγάλη νίκη κόντρα σε μια ιδιαίτερα καλή ομάδα φέτος;

Στην προπόνηση που κάναμε γι αυτό το παιχνίδι. Ήταν η καλύτερη προπόνηση που έχουμε κάνει έως τώρα για ματς. Ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι στο να πάρουμε τη νίκη και είχαμε λεπτομερείς οδηγίες γι αυτό το παιχνίδι που γνωρίζαμε πως είναι πολύ σημαντικό και μπήκαμε στο παρκέ για να πάρουμε τη νίκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα έκανε μόλις τρία φάουλ κάτι που αποτελεί πλέον ρεκόρ Ευρωλίγκας που το αποδίδεις;

Ήρθαμε έτοιμοι για να παίξουμε. Η νοοτροπία μας ήταν σωστή τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ειδικά για τη βαθμολογία. Γνωρίζαμε επίσης πως θα έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας που δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα τόσο για εμάς όσο και για την επιστροφή του παλιού κόουτς της ομάδας. Είμαι ευτυχής που παίξαμε πολύ καλά.

Εκπληκτική βραδιά από τον Νικ Καλάθη απόψε. Δυο σχόλια για τον αρχηγό;

Είμαι έκπληκτος που δεν πραγματοποίησε τριπλ νταμπλ. Έχει αποδείξει πολλά με τις καλές του αποδόσεις στα προηγούμενα παιχνίδια και κόντρα στη Φενέρ, αποδεικνύει γιατί είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.