Είναι οικογένεια, γίνεται ομάδα
BLOG

Είναι οικογένεια, γίνεται ομάδα

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, σπεύδουν να αγκαλιάσουν και να συγχαρούν τον Μάικ Τζέιμς, μετά από ένα εύστοχο καλάθι, στέλνοντας το μήνυμα πως η ομάδα είναι μια γροθιά, μια οικογένεια και πλέον, γίνεται και μια ΟΜΑΔΑ. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Η εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στο «Mediolanum Forum» δεν αποτελεί τη μεγάλη είδηση της βραδιάς. Θαρρώ πως το «τριφύλλι», εύκολα ή δύσκολα θα την έπαιρνε. Είτε γιατί η Ολύμπια δεν πατά και πολύ καλά, είτε γιατί οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε καλό φεγγάρι, ή είτε… άλλο θέλετε εσείς.

Αυτό που αποτυπώνεται απόψε είναι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός, εκτός από μια γροθιά, πάει να γίνει (δεν είναι ακόμα) και μια πραγματική, κανονική, υψηλού επιπέδου ομάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά, κάνει πράγματα που για πολλούς μπορεί να φαίνονται και περίεργα, εντούτοις, τα αποτελέσματα, οι εμφανίσεις, αλλά πάνω απ’ όλα η γενικότερη εικόνα των παικτών του, είναι αυτά που αποδεικνύουν το πόσο έχει αλλάξει-και αλλάζει-την ομάδα ο Καταλανός.

Ο «κακός» Μάικ Τζέιμς επιστρέφει-ή μάλλον επέστρεψε απόψε-όλη η ομάδα μετά από ένα εντυπωσιακό καλάθι τον αγκάλιασε και τον συνεχάρη, στέλνοντας το μήνυμα προς όλους, πως ο Παναθηναϊκός, είναι μια οικογένεια και αυτό, είναι θεμέλιος λίθος για να φτάσει ένα κλαμπ στην κορυφή.

ΥΓ.1: Με δύο στα δύο απέναντι σε Μπασκόνια και Ούνιξ Καζάν, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε τροχιά τετράδας.

ΥΓ.2: Η βελτίωση του Φελντέιν σε δημιουργία αλλά και διάρκεια, είναι εμφανής. Ο Δομινικανός κάνει πολύ καλή δουλειά.

ΥΓ.3: Αν συνεχίσει έτσι ο Παναθηναϊκός, ακόμα και αν δεν καταφέρει το πλεονέκτημα έδρας, άπαντες θα τον φοβούνται και θα θέλουν να τον αποφύγουν.

LATEST NEWS