Προχωράει για Πόπα – Δίνει μέχρι 250.000 ευρώ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προχωράει για Πόπα – Δίνει μέχρι 250.000 ευρώ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κορυφώνει τις επαφές με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση του Αντι Πόπα, που αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο διεθνής Ρουμάνος εξτρέμ, όπως έγινε γνωστό χθες, έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά από το «τριφύλλι». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης αρέσει πολύ στον τεχνικό των «πράσινων» και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι σε επαφές, προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση. Οπως αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ο Πόπα αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Πρότεινα στον Πόπα αύξηση του μισθού του περί τα 15.000 ευρώ, αλλά το αρνήθηκε. Είπε ότι θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Τον ευχαρίστησα, αλλά η συμπεριφορά του ήταν αισχρή απέναντι στη Στεάουα».

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εντείνει τις προσπάθειες, προκειμένου ο παίκτης να γίνει πράσινος, αλλά με ένα μικρό ποσό. Οπως έχουμε γράψει ξανά, οι «πράσινοι» δεν δίνουν πολλά χρήματα για την περαιτέρω ενίσχυση. Ετσι, είναι διατεθειμένοι να δώσουν περίπου 250.000 στους Ρουμάνους για να κάνουν δικό τους τον παίκτη και σε αυτή τη λογική κινείται ο Λυμπερόπουλος στις επαφές που κάνει για τον ποδοσφαιριστή. Το πιθανότερο είναι εντός της εβδομάδας να υπάρξει εξέλιξη επί του θέματος, καθώς οι συζητήσεις κορυφώνονται.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Καμβάς Διαμαντίδης «Diamonds Are Forever» Παραγγείλετε delivery από περισσότερα από 200 εστιατόρια και όλες τις κορυφαίες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίττα του Παππού

Νέο success story από το Athlenda!
Ο Γιάννης, νεαρός σέντερ από Κρήτη, βρήκε μέσω του Athlenda τη δυνατότητα να υπογράψει σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας!
✔ Ακολούθησε το παράδειγμά του και στο Athlenda!
#successstories #athlenda #newtalent

#hot now