ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ευαγγέλου – Χατζηγιοβάννης: είχαν ξεχωρίσει απ’ την Ολλανδία

Οι δύο νεαροί εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους κόντρα στον Κισσαμικό και το Panathinaikos24.gr θυμίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος ασχολείται μαζί τους, αφού είχαν δείξει στοιχεία του ταλέντου τους από την προετοιμασία

Ευαγγέλου – Χατζηγιοβάννης: είχαν ξεχωρίσει απ’ την Ολλανδία

Πολλές φορές η προετοιμασία μιας ομάδας κρύβει… παγίδες όσον αφορά τις εκτιμήσεις για ποδοσφαιριστές. Πολλές φορές η ανάγκη για ελπίδα και αισιοδοξία για το «αύριο» φέρνει εκτιμήσεις που μπορεί να πέσουν έξω. Αυτή τη φορά, όμως, τα όσα είχαν δείξει δύο από τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι στην Ολλανδία μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Στέφανος Ευαγγέλου και ο Τάσος Χατζηγιοβάννης χειροκροτήθηκαν πολλές φορές χθες στο «Απόστολος Νικολαϊδης» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Κισσαμικό. Είχαν εξαιρετική παρουσία και έδειξαν πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να «δει» στα πρόσωπά τους δύο Ελληνόπουλα που θα τον βοηθήσουν όχι μόνο στο μέλλον, αλλά ακόμα και στο παρόν. Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να τους είχε δει στην προετοιμασία και να είχε αναφερθεί στο ταλέντο τους, όμως δεν τους έδωσε ποτέ την ευκαιρία να φανούν. Αντίθετα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει διατεθειμένος να δουλέψει μαζί τους.

Ο Χατζηγιοβάννης είχε εκπλήξει τους πάντες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όχι μόνο με το ταλέντο του, αλλά και με το ποδοσφαιρικό του θράσος. Σε ένα από τα οικογενειακά διπλά, μάλιστα, είχε κάνει μια εξαιρετική σέντρα με… ραμπόνα, έχοντας απέναντί του τον Μέστο, τον οποίο τον είχε ντριπλάρει κιόλας με εντυπωσιακό τρόπο. Μάλιστα, ο Ιταλός είχε δείξει ιδιαίτερα… εκνευρισμένος, που στην επόμενη φάση «σήκωσε» τον μικρό, δείχνοντας του πως τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θα είναι εύκολα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.588 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χθες ο Ουζουνίδης του είπε να μπει μέσα στο γήπεδο και να παίξει ελεύθερα, χωρίς άγχος. Να παίρνει προσπάθειες και να βγάλει το ποδοσφαιρικό του θράσος. Και ο Χατζηγιοβάννης το έκανε στην πρώτη του κιόλας προσπάθεια, όταν με μια εντυπωσιακή κίνηση ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και παραλίγο να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ.

Όσο για τον Στέφανο Ευαγγέλου, δεν είναι ψέμα αν πούμε πως στην προετοιμασία έμοιαζε πολύ… μεγαλύτερος από την ηλικία του. Ένα παιδί με εξαιρετικά προσόντα, που καλύπτει το ύψος του με το εντυπωσιακό του άλμα και παίζει σαν έμπειρος ποδοσφαιριστής. Για τον Ευαγγέλου μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια και οι πιο έμπειροι συμπαίκτες του, λέγοντας πως αργά ή γρήγορα θα γίνει βασικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο Ευαγγέλου μπορεί να μην δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση στο ματς με τον Κισσαμικό, στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του, αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν εξαιρετικός. Αν ο Ουζουνίδης δουλέψει μαζί του, μοιάζει βέβαιο πως θα αποτελέσει στο μέλλον όχι μόνο βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού, αλλά και μέλος της Εθνικής ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.