ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο για Γιουνές, δύσκολο να προχωρήσει

Σύμφωνα με τη "Sportday" ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον Τυνήσιο επιθετικό

Σενάριο για Γιουνές, δύσκολο να προχωρήσει

Σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χαμζά Γιουνές της Ξάνθης είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα “Sportday” αναφέρει πως στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν την περίπτωση του Τυνήσιου επιθετικού, ο οποίος κάνει καταπληκτική σεζόν, έχοντας σημειώσει 12 γκολ έως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται πως στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι και η ΑΕΚ.

Πάντως, δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει μια τέτοια περίπτωση, αφού αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση ξένου και αν αδειάσει, τότε απόλυτη προτεραιότητα θα είναι ο Μασούντ του Πανιωνίου, που αποτελεί διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.