ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτο: Η Ευρωλίγκα “κατέβασε” τη φωτογραφία απ’ το σπίτι του Σπανούλη

Η φωτογραφία που προκάλεσε ντόρο στην Ελλάδα αποσύρθηκε λίγη ώρα αργότερα απ' τα social media της Euroleague. Δείτε την στο Panathinaikos24

Απίστευτο: Η Ευρωλίγκα

Η φωτογραφία που έφερε στη δημοσιότητα η Ευρωλίγκα πριν από λίγες ώρες μέσω των λογαριασμών της σε twitter και instagram, έγινε… θέμα στην Ελλάδα. Σε αυτή φαινόταν το σπίτι του Βασίλη Σπανούλη, στο οποίο γίνονταν τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί και πίσω από τον αρχηγό του Ολυμπιακού υπήρχαν οι φανέλες των Ολυμπιακού, Αμαρουσία, Χιούστον Ρόκετς και της Εθνικής ομάδας, όχι όμως κι εκείνη του Παναθηναϊκού.

Λίγες ώρες αργότερα, οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας αποφάσισαν να αποσύρουν από τους λογαριασμούς της ομοσπονδίας στα social media τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αντιλαμβανόμενοι προφανώς πως έχει προκαλέσει… ντόρο στην Ελλάδα. Με μια ματιά εδώ (επίσημη σελίδα στο twitter) θα διαπιστώσετε πως πλέον η φωτογραφία δεν υπάρχει. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που αρχικά έφεραν στη δημοσιότητα και στη συνέχεια απέσυραν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας.

spanoulis

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.