ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η «σκοτεινή»… πλευρά του αρχηγού

Ο Νικ Καλάθης περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, με τα νούμερά του να έχουν πέσει αισθητά, σε σχέση με το πρώτο μισό του ’16.

Η «σκοτεινή»… πλευρά του αρχηγού

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods, μέχρι και πριν από ένα μήνα, βρισκόταν σε φρενήρη ρυθμό, είχε βρει τον εαυτό του και σε κάθε ματς ήταν ο κορυφαίος των «πράσινων»

Η νέα χρονιά δεν έχει μπει γερά… για τον Καλάθη, ο οποίος περνά μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο αρχηγός των «πράσινων» στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει 1/17 τρίποντα (!).

Ποτέ δεν ήταν σουτέρ ο Νικ, ενδεχομένως να μη γίνει και ποτέ. Εντούτοις, το στατιστικό αυτό, εν πολλοίς αποδεικνύει το γεγονός πως επιστρέψαμε σε εκείνες τις… σκοτεινές ημέρες όπου γινόταν συνεχώς η ίδια κουβέντα περί αστοχίας του αρχηγού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι άμυνες και οι αντίπαλοι προπονητές, διαβασμένοι γαρ, για το γεγονός πως ο Καλάθης δε βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, προσάρμοσαν τις άμυνες τους και έδωσαν χώρο… στον Έλληνα γκαρντ.  Ο Νικ επέτρεψε στην ψυχολογία του να πέσει στα… τάρταρα και παράλληλα με την φυσιολογική κόπωση (δεν ήταν λίγο το κουπί που τράβηξε απόντος του Τζέιμς), βρίσκεται στο ναδίρ του στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Αν συνυπολογίσει κανείς και το κάκιστο ποσοστό στις βολές (20/44) μέχρι στιγμής στη σεζόν, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, για το που χωλαίνει ο άσος του Παναθηναϊκού και που πρέπει και οφείλει να δουλέψει. Καλώς ή κακώς το κακό σουτ δεν κρύβεται… και πάντα οι αντίπαλοι θα το γνωρίζουν αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.