ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Έλαμψε ο Μπεργκ, ογκόλιθος ο Μολέδο, εξαιρετικός ο Κουρμπέλης, έδωσε επιθετικότητα ο Βλαχοδήμος. Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού από το Panathinaikos24

Η ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Βλαχοδήμος Οδυσσέας: Η επέμβαση του στο 69’ στο τετ α τετ του Λόπεζ, αμέσως μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού, δείχνει αντανακλαστικά μεγάλου τερματοφύλακα. Με τον κίνδυνο του… πέναλτι, έπεσε στα πόδια του αντιπάλου του και σχεδόν «γράπωσε» τη μπάλα. Καθοριστικός λόγω αυτής της φάσης στην άνετη επικράτηση, σταθερός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κουλιμπαλί: Σταθερός αμυντικά, με αρκετές κούρσες στο πρώτο ημίχρονο, του βγήκε η κούραση στο δεύτερο και άρχισε σταδιακά να ρίχνει την απόδοσή του. Είχε μια πολύ καλή σέντρα στον Μπεργκ στην ευκαιρία του πρώτου μέρους, δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους αντιπάλους του.

Μολέδο: Αν δεν ήταν το χατ τρικ του Μπεργκ, θα ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Έκοψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν πέρασε καμιά πάσα στην πλάτη του, έβγαινε σε όλο το ματς πρώτος στη μπάλα, δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του ούτε να… σκεφτούν πως θα μπουν στην περιοχή. Καταπληκτική απόδοση από τον Βραζιλιάνο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κουτρουμπής: Για ακόμα ένα ματς σταθερός, με καλές τοποθετήσεις, πρόσφερε ηρεμία στην αμυντική γραμμή. Είχε και πάλι πολύ καλή συνεργασία με τον Ροντρίγκο Μολέδο, Του έφυγε μόνο μια φάση, με τον Λόπεζ να βγαίνει την πλάτη του στο 69’, αλλά τον Βλαχοδήμο να σώζει την ισοφάριση.

Χουλτ: Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού. Από δική του σέντρα ξεκινάει το 1-0 που ξεκλειδώνει το ματς, ενώ είχε και μια ακόμα εξαιρετική σέντρα στο 6’ που βρήκε τον Βιγιαφάνιες σε θέση βολής. Πολλές κούρσες, έδειξε να μην… πτοείται από την κούραση, ενώ δεν είχε προβλήματα αμυντικά.

Ζέκα: Από δική του πάσα ήρθε το 4-0 για τον Παναθηναϊκό. Πολλά τρεξίματα για ακόμα μια φορά, βελτιωμένος αυτή τη φορά και στο θέμα της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Όταν οι γύρω του κουράστηκαν, εκείνος είχε αποθέματα και βοήθησε κυρίως στο αμυντικό τρανζίσιον του Παναθηναϊκού.

Ρέις: Είχε συμμετοχή στην κυκλοφορία της μπάλας και έδινε ηρεμία στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αλλά δεν πρόλαβε να δείξει παραπάνω πράγματα αφού έγινε γρήγορα αναγκαστική αλλαγή. Κερδίζει, πάντως, την εμπιστοσύνη του Ουζουνίδη

Εμποκού: Δεν έπιασε την ίδια καλή απόδοση με αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Έδειξε να του βγαίνει μεγάλη κούραση, ενώ ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε διαβασμένος στο μαρκάρισμά του, χωρίς να τους αφήνει χώρους να κινηθεί.

Βιγιαφάνιες: Πολύ φιλότιμος, με πολλά τρεξίματα για ακόμα μια φορά, περνούσε η μπάλα πολύ από τα πόδια του. Είχε 2-3 καλές στιγμές, αλλά φάνηκε κι αυτός αρκετά κουρασμένος. Ήταν μέσα στις φάσεις, έχοντας δοκάρι στη φάση του πρώτου γκολ και ένα χαμένο τετ α τετ. Υποδειγματική κάθετη πάσα στον Λουντ στο 3-0

Κλωναρίδης: Δεν κατάφερε να φανεί και να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, αφού έγινε αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα. Καλά κλεισμένος, δεν βρήκε χώρους για να κινηθεί και δεν πήγε στο ένας εναντίον ενός.

Μπεργκ: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Χατ τρικ από τον Σουηδό, που στο δεύτερο γύρο είναι… ασταμάτητος. Δικό του έργο είναι επί της ουσίας το 4-0, αφού μέχρι το 68’ το ματς ήταν στο 0-0 και έδειχνε να… στραβώνει για τον Παναθηναϊκό. Μέχρι που ο καλύτερος φορ του ελληνικού πρωταθλήματος… πήρε τ’ όπλο του.

Κουρμπέλης: Πάρα πολύ καλή παρουσία στην επιστροφή του. Έδωσε ηρεμία και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, απέναντι σε μια πολύ σφιχτή ομάδα. Σπουδαία δουλειά, έστω και… αθόρυβη, δεν επέτρεψε στον Παναιτωλικό να απειλήσει από τον άξονα

Βλαχοδήμος: Μπήκε και έδωσε πνοή στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε δύο καλά σουτ με το ξεκίνημα, πήγε στην ατομική ενέργεια, απασχόλησε πολύ την αντίπαλη άμυνα. Καθοριστική η παρουσία του στην επιθετικότητα και την ορμή του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος

Λουντ: Μπήκε ως αλλαγή και πρόλαβε να τα κάνει… όλα. Στη φάση του 2-0 ήταν αυτός που έτρεξε, έκλεξε τη μπάλα και έδωσε την ασίστ στον Μπεργκ. Πρόλαβε να σημειώσει και γκολ, κάνοντας το 3-0 με πολύ όμορφο και ψύχραιμο πλασέ στο τετ α τετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.