ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έχει ντέρμπι και σήμερα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών (16:00, NOVASPORTS5 HD) και θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και να ελπίζει σε πρωτιά

Έχει ντέρμπι και σήμερα

Τη νίκη με την οποία θα μειώσει τη διαφορά και θα ελπίζει σε κατάκτηση της πρώτης θέσης θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την Α1 βόλεϊ γυναικών στο κλειστό του Μετς (16.00, Novasports5 HD). Οι πράσινες θέλουν τη ρεβάνς για την ήττα στις λεπτομέρειες στον πρώτο γύρο, όπου έχασαν με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη, σε ένα ματς με πολλά διαιτητικά λάθη, που στέρησαν από τον Παναθηναϊκό να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το ντέρμπι: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς, κυρίως λόγω γοήτρου. Από την πλευρά μας θέλουμε να χαρούμε τον αγώνα καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και στόχος είναι να βγούμε νικητές μέσα από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία».

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολίασε: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Έχουμε ένα πλεονέκτημα τεσσάρων πόντων αλλά αυτά τα παιχνίδι είναι πάντα σημαντικά. Σήμερα μετά από καιρό κάναμε προπόνηση όλη ομάδα χωρίς προβλήματα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και μετά για αυτό που θα ακολουθήσει στο Βέλγιο. Ωστόσο προηγείται ο Παναθηναϊκός».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.