ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3

Στοίχισαν η υποδοχή και τα λάθη

Τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη παρότι προηγήθηκαν με 1-0 στα σετ, ηττήθηκαν με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Μετς. Τρομερή για άλλη μία φορά η παρουσία του κόσμου.

Στοίχισαν η υποδοχή και τα λάθη

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ του αγώνα και με την Μερτέκη προηγήθηκε με 3-0 στο σκορ. Οι πράσινες στη συνέχεια έκαναν αρκετά λάθη με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει. Για αρκετή ώρα οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στο 1ο σετ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 16-18 αλλά οι παίκτριες του Δημήτρη Καζάζη αντέδρασαν και πήραν προβάδισμα με 23-21. Τελικά οι πράσινες πήραν το σετ 26-24 και έκαναν το 1-0.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τις πράσινες να έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός πήγε προηγούμενος στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-6 αλλά το σετ δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την ομάδα του τριφυλλιού. Ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση με τις πράσινες να έχουν σοβαρότατο πρόβλημα στην υποδοχή, κάτι που φυσικά στοίχισε στις γηπεδούχες. Στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα με 16-14 και τελίκά κατέκτησε αυτό το δεύτερο σετ με 25-17.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή απόδοση ούτε σ’ αυτό το σετ. Οι πράσινες συνέχιζαν να έχουν πρόβλημα στην υποδοχή ενώ χάριζαν πολλούς εύκολους πόντους στις φιλοξενούμενες. Έτσι άρχιζε να χτίζει μια διαφορά από την άρχή του σετ και έφτασε σε μία εύκολη κατάκτηση με 25-16, βάζοντας σοβαρές βάσεις για τη νίκη.

Στο τέταρτο σετ του αγώνα οι πράσινες μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 4-0 στο σκορ. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού όμως αντέδρασαν και επανήλθαν άμεσα στην διεκδίκηση του σετ . Το παιχνίδι στη συνέχεια πήγαινε πόντο -πόντο. Το γρήγορο 13-11 των πρασίνων έγινε γρήγορα 13-13. Στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ όμως τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη πήγαν προηγούμενες με 18-16. Τελικά τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη ηττήθηκαν με 25-21 και έτσι έχασαν με 3-1 σετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ