ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Απίστευτες προκλήσεις Αγκάμεζ: χειρονομία και βρίσιμο στον κόσμο του Παναθηναϊκού

"Αντε γαμ..." φώναξε προς την εξέδρα ο Κολομβιανός, ο οποίος φυσικά τιμωρήθηκε από τους διαιτητές

Απίστευτες προκλήσεις Αγκάμεζ: χειρονομία και βρίσιμο στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Φαίνεται πως όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε οποιοδήποτε άθλημα μαθαίνει και συμπεριφορές… ανάλογες με αυτές που έχουν εδώ και χρόνια. Το ίδιο συνέβη και με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Ξέχασε το παρελθόν του και έγινε όμοιος με αυτούς.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που το ντέρμπι στην Κυψέλη είχε… ανάψει για τα καλά, θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά και ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ τον κόσμο του Παναθηναϊκού με ΧΥΔΑΙΟ τρόπο. Γύρισε προς την εξέδρα, τους έκανε χειρονομία και τους έβρισε, φωνάζοντας “σας γαμ…”, με την κάμερα να δείχνει πεντακάθαρα όλη την κίνηση του. Φυσικά, το είδαν και οι διαιτητές, οι οποίοι τον τιμώρησαν με κόκκινη κάρτα, δίνοντας πόντο στον Παναθηναϊκό.

Κι όλα αυτά, σε ένα ντέρμπι που ο Αγκάμεζ μπορεί να μην είχε… ζεστή υποδοχή, αλλά δεν άκουσε και όσα έχουν ακούσει κατά το παρελθόν άλλοι παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με λίγα λόγια, προκάλεσε δίχως να προκληθεί.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.