ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ, επέβαλε πρόστιμο ύψους 700 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι της 11ης Φεβρουαρίου με τον ΠΑΟΚ για την Α1 βόλεϊ ανδρών.

Αναλυτικά η απόφαση:

«…επιβάλλει στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός Α.Ο.

Α.Χρηματικό πρόστιμο ποσού επτακοσίων (700,00) ευρώ λόγω ομαδικών υβριστικών συνθημάτων κατά αθλητών (άρθρα 17§2Α περ. β’ και 26§5 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ), για τον αγώνα ΠΑΟ –ΠΑΟΚ  11/2/2017 στο κλειστό Γυμν. του Πανελληνίου, λαμβάνοντας κυρίως υπ’ όψη, ότι δεν επαναλήφθηκαν και δεν χρειάστηκε να διακοπεί ο αγώνας.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημειώνεται, ότι ο εμπτυσμός και η ρίψη του τσιγάρου χαρακτηρίζονται στην υπό κρίση περίτπωση ως έμπρακτη εξύβριση {Μιχαήλ Μαργαρίτης, «Ποινικός Κώδικας (Ερμηνεία – Εφαρμογή)», 2η έκδοση, 2009, άρθρο 361, αρ. 11, σελ. 994}. Τέλος, δεν αποδείχθηκε καθ’ οιονδήποτε τρόπο (π.χ. έγγραφο αστυνομίας), ότι η ρίψη της κροτίδας (μικρής ισχύος) εκτός γηπέδου πραγματοποιήθηκε από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.