ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς: «Δύσκολο να νικήσεις την Μπασκόνια στην έδρα της»

Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε την επικείμενη… «επίσκεψη» του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια, απέναντι στην πρώην ομάδα του, Μπασκόνια, τονίζοντας πως είναι δύσκολο να τη νικήσει κανείς στην έδρα της.

Τζέιμς: «Δύσκολο να νικήσεις την Μπασκόνια στην έδρα της»

Όσα είπε ο Μάικ Τζέιμς στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κάποιες φορές δεν ξεκινάς καλά, αλλά αντιδράσαμε σωστά, πήραμε τη διαφορά και την κρατήσαμε. Θα ήταν ωραίο να είχαμε κι άλλα ματς να μένουν. Πρέπει να μας νοιάζει μόνο για εμάς και για τους εαυτούς μας. Η Αρμάνι είχε μια περίεργη σεζόν με τραυματισμούς και αποχωρήσεις. Ήταν διαφορετική ομάδα στο ξεκίνημα συγκριτικά με το τώρα. Με την Μπασκόνια είχαμε μια ξεχωριστή σεζόν πέρυσι.

Είμαι ενθουσιασμένος, θα είναι διασκεδαστικό που παίξω εκεί. Πρέπει να τους σταματήσουμε, να μην τους αφήνουμε να βάζουν εύκολα καλάθια. Είναι παρόμοιος ο τρόπος παιχνιδιού τους με πέρυσι. Παίρνουν κάθε χρόνο παρόμοιους παίκτες, παίζουν σκληρά. Είναι δύσκολο να τους νικήσεις στην έδρα τους».

Για την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ: 

«Ο Γκιστ είναι καλός, μας δίνει κάτι διαφορετικό και στην επίθεση και στην άμυνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.798 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.