ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να «κλείσει» με νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανναξιακό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με την αναμέτρηση να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες.

Να «κλείσει» με νίκη

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου του Ερασιτέχνη:

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για την Α1 Βόλεϊ Γυναικών και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανναξιακό, την Κυριακή 26/3 στο κλειστό Γυμναστήριο του Μετς.

Ο αγώνας ξεκινά στις 18.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου, panathinaikos1908.gr.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Mετά και τα αποτελέσματα των δύο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική, το Σάββατο 18/3 (νίκη του ΠΑΟ επί των Μακεδόνων και ήττα του Πανναξιακού από τη Θέτιδα Βούλας), το Τριφύλλι εξασφάλισε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, αφού μία στροφή πριν το τέλος βρίσκεται τέσσερις βαθμούς (53 έναντι 49) μπροστά από τον Πανναξιακό. Έτσι το παιχνίδι της Κυριακής δεν έχει βαθμολογικό χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να κοντράρονται σε ένα δυνατό τεστ ενόψει playoffs με τις πράσινες να έχουν κερδίσει ήδη το αβαντάζ της έδρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.