ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και τώρα… ο μεγάλος «τελικός»

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την «επική» νίκη επί της ΑΕΚ και προσανατολίζεται στον... ευρωπαϊκό «τελικό» της Παρασκευής (31/3) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Και τώρα... ο μεγάλος «τελικός»

Το βράδυ της Κυριακής, η ΑΕΚ έβαλε για 45 αγωνιστικά λεπτά «δύσκολα» στον, κουρασμένο μα ψυχωμένο, Παναθηναϊκό, ο οποίος εν τέλει βρήκε τρόπο να πάρει πολύτιμη νίκη χάρη στο «ξέσπασμα» του στην δεύτερη παράταση, όπου σημείωσε 22 πόντους, «καθαρίζοντας» το ματς (106-87).

Ωστόσο, η αναμέτρηση αυτή αποτελεί από σήμερα παρελθόν για τους «πράσινους» οι οποίοι μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι της Παρασκευής (31/3) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Πασκουάλ, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της μετά τα δύο μεγάλα «διπλά» επί της Μπασκόνια και της ΑΕΚ, θα τα δώσει όλα για ακόμη μία νίκη απέναντι στην παραδοσιακή αντίπαλό του τις τελευταίες δεκαετίες, προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στην προνομιούχο τετράδα, έχοντας φυσικά το βλέμμα στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Φενέρ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ευκταίο σενάριο που δίνει στους «πράσινους» το «πάνω χέρι» στην υπόθεση πλεονέκτημα αφορά τη δική του νίκη επί των Ρώσων, σε συνδυασμό με την ήττα της Φενέρ από τους Ισπανούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.