ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Ουρουγουάη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Ουρουγουάη

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Περού – Ουρουγουάη, η οποία θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως επίσης σημαντική είναι και η κόντρα της Βραζιλίας με την Παραγουάη. Το κουπόνι περιλαμβάνει και ορισμένα «λαμπερά» φιλικά στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με κάλυψη το «διπλό»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Περού – Ουρουγουάη, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.83 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για «τελικό» για το Περού, καθώς μόνο με νίκη μπορεί να έχει ελπίδες για την κατάληψη έστω της 5ης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ. Έρχεται απ’ το εκτός έδρας 2-2 της Παρασκευής κόντρα στην ουραγό Βενεζουέλα, αποτέλεσμα που δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχές, καθώς μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ 2-0, αλλά βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και είχε ευκαιρίες για τη μεγάλη ανατροπή. Σήμερα θέλει οπωσδήποτε «τρίποντο», όμως έχει κερδίσει μόλις μια φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2), γενικά έχει πολύ κακή αμυντική λειτουργία. Απ’ την άλλη, νέο ξεκίνημα θέλει η Ουρουγουάη, που έρχεται από δύο σερί «βαριές» ήττες από Χιλή (3-1) και Βραζιλία (1-4), αποτελέσματα που έφεραν πιο κοντά τους διώκτες της. Σήμερα αναμένεται να βγάλει εγωισμό και αντίδραση στη Λίμα, έχοντας στη διάθεση της και πάλι τους Μουσλέρα και Σουάρες. Θα πάμε με το 2 DNB.

Παίρνει αποτέλεσμα η Γιορκ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μάκλσφιλντ – Γιορκ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής της Κόνφερενς, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας και τους φιλοξενούμενους στην 22η, εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Το ματς έχει ενδιαφέρον για αμφότερες τις ομάδες, καθώς η μεν Μάκλσφιλντ θέλει να μείνει «ζωντανή» στη μάχη για τα πλέι οφ ανόδου (απέχει 11 πόντους, αλλά με τέσσερα ματς λιγότερα), ενώ η δε Γιορκ δίνει «μάχη» για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν υποστεί μόλις μια ήττα στα τελευταία 7 εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-5-1), θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα.

Με το Under 153.5 στον πρώτο «εμφύλιο»

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τον πρώτο τελικό του Eurocup ανάμεσα σε Βαλένθια και Μάλαγα, όπου επιλέγουμε το Under 153.5 σε απόδοση 1.90. Πρώτος τελικός για το Eurocup, το οποίο φέτος θα καταλήξει σε ισπανικά χέρια, μιας και θα δούμε «εμφύλιο». Όπως στις προηγούμενες δύο φάσεις των πλέι-οφ, έτσι και ο τελικός θα κριθεί στις δύο νίκες, δηλαδή Best-of-Three σύστημα, με το πλεονέκτημα έδρας στη μεριά της Βαλένθια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βαλένθια μετράει φέτος 4/4 νίκες κόντρα στη Μάλαγα, δύο για την κανονική περίοδο της ισπανικής λίγκας και δύο για το TOP 16 του Eurocup. Είναι προφανές ότι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί του τελικού, όμως η Μάλαγα έχει φτάσει μέχρι εδώ αποκλείοντας Μπάγερν και Κουμπάν με μειονέκτημα έδρας και έχουσα θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα. Σήμερα το παιχνίδι αναμένεται «σφιχτό» από την αρχή, η Μάλαγα έφτασε εδώ με την άμυνά της και η Βαλένθια προσαρμόζεται απόλυτα στο παιχνίδι της εκάστοτε αντιπάλου της. Όλα τα δεδομένα ωθούν στην επιλογή του Under 153.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...