ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ολοκληρώθηκαν οι Προκριματικοί των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ενημέρωση του γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκαν οι Προκριματικοί των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων.

Ολοκληρώθηκαν οι Προκριματικοί των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Στην προκριματική φάση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Άρσης βαρών όλων των κατηγοριών που διεξήχθη από την Παρασκευή 7 Απριλίου έως και την Κυριακή 9 Απριλίου στην αίθουσα Άρσης Βαρών του Ο.Α.Κ.Α., συμμετείχε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με 13 αθλητές και αθλήτριες, σε όλες τις κατηγορίες.

Την Παρασκευή το απόγευμα 7/4, αγωνίστηκαν τα κορίτσια. Στην κατηγορία 53kg γυναικών, η Πέγκυ Βουϊδάσκη στο ντεμπούτο της, με μόλις 3 μήνες προπόνησης σήκωσε 25 κιλά αρασέ και 38 κιλά επολε ζετέ και βγήκε 4η στην κατηγορία της. Στα 63kg γυναικών η Ιωάννα Καρανίκα σήκωσε 47 κιλά αρασε και 61 κιλά ζετέ και βγήκε 3η. Στα +75kg κορασίδων και 90kg νεανιδων, νέων γυναικών και γυναικών είχαμε την 15χρονη Άννα Σαλπικίδου, η οποία με επιδόσεις ρεκόρ 63 κιλά αρασε και 75 κιλά ζετέ, βγήκε πρώτη σε κορασίδες και νεάνιδες και 2η στις νέες γυναίκες και γυναίκες.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Σάββατο το πρωί αγωνίστηκε ο Έκτορας Απόστολου. Ο αθλητής του ΠΑΟ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, με ατομικά ρεκόρ και με σύνολο 170κιλα (77 αρασε, 93 ζετε) βγήκε 2ος στους παίδες και 3ος στους εφήβους και νέους . Μαζί του στην ίδια κατηγορία (69kg) αγωνίστηκε και ο Νίκος Παπαδάκος, ο οποίος έκανε 57 κιλά αρασέ και 77 κιλά ζετέ. Όντως αθλητής μόλις 7 μηνών, πρόκειται για μία πολύ καλή εμφάνιση με την οποία βγηκε 6ος στους εφήβους.

Στα 77kg αγωνίστηκε ο Κανιός Βασίλης και έκανε 70 κιλά αρασέ και 90 κιλά ζετε. Επιδόσεις ατομικών ρεκόρ για τον αθλητή του Τριφυλλιού που βγήκε 7ος στους νέους άνδρες. Στα +94 παίδων και 105 εφήβων έπαιξε, ο Βέτας Χρήστος σήκωσε 70 κιλά αρασέ 90 κιλά ζετέ και βγήκε 3ος σε παίδες και εφήβους.

Στα +105 ανδρών είχαμε τον Μενελάου Δημήτρη. Οι επιδόσεις του αθλητή μας ήταν 70 κιλά αρασέ και 100 κιλά ζετέ και αγωνιστηκε τραυματισμένος απλά για τη συμμετοχή. Τέλος ο Σιαφακας Σπύροςμε 118 κιλά αρασέ και 130 κιλά επολε ζετέ και βγήκε 2ος στους άνδρες.

Όσον αφορά τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα προκριθούν στην τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, αναμένονται τα τελικά απότελέσματα της Ομοσπονδίας από όλους τους προκριματικούς τις Ελλάδος και οι 12 καλύτερες επιδόσεις σε κάθε κατηγορία παίρνουν το “εισιτήριο”».

arsh_varwn2
arsh_varwn1
arsh_varwn3
arsh_varwn4
arshvarwn5
arsh_varwn6
arsh_varwn7

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.