ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάους: «Ποιοτική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους μίλησε με πολύ καλά λόγια για το ρόστερ των «πρασίνων», ενώ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη σωτηρία της ομάδας του.

Πάους: «Ποιοτική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάους:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Δε μου αρέσει να χάνω, αλλά είναι γεγονός πως σήμερα αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκός έδειξε από νωρίς πως θέλει το ματς, είχε και δοκάρι. Εμείς καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν παίξαμε υπό πίεση καθώς θέλαμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή, κάτι που καταφέραμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτή την προσπάθεια. Όσο για σήμερα, δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί, δεν είχαμε την απαραίτητη… πείνα για να κερδίσουμε. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε χαρούμενοι που μείναμε στην κατηγορία. Από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη σεζόν».

Για την επόμενη σεζόν: «Πρέπει να δημιουργήσουμε μία καλή ατμόσφαιρα εντός και εκτός αποδυτηρίων. Το σημαντικότερο είναι οι παίκτες μου να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Όσον αφορά το ρόστερ, θα μιλήσω με τον πρόεδρο ώστε να σχεδιάσουμε τη μεταγραφική πολιτική μας και να δούμε ποιους παίκτες θα κινηθούμε να αποκτήσουμε και ποιους θα αποχαιρετήσουμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.