ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τοξοβολία: Ένα μετάλλιο και δυναμική παρουσία!

Με το χάλκινο μετάλλιο και μία σειρά εμφανίσεων πολλά υποσχόμενων για το μέλλον επιστρέφουν οι «πράσινοι» τοξοβόλοι από το Λιτόχωρο.

Τοξοβολία: Ένα μετάλλιο και δυναμική παρουσία!

Την τρίτη θέση στην κατηγορία του ομαδικού Ολυμπιακού τόξου Ανδρών κατέλαβε ο Παναθηναϊκός. Το team των Σταμίρη, Νίνη και Κεφαλά ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Παράλληλα, εχέγγυο για το μέλλον αποτέλεσαν οι εμφανίσεις των αθλητών του συλλόγου στο ατομικό Ολυμπιακό τόξο, με τον Παναγιώτη Σταμίρη να κατατάσσεται 12ος, τον Κοσμά Νίνη να παίρνει την 23η θέση και τους Κεφαλά – Φραντζούλα την 24η και την 35η αντίστοιχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.