ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συλλυπητήρια Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το θάνατο Αλαφούζου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, για τον θάνατο του Αριστείδη Αλαφούζου.

Συλλυπητήρια Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το θάνατο Αλαφούζου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Αλαφούζου και προσωπικά στον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη.

Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους με δημιουργικότητα και πρωτοπόρο πνεύμα, οι οποίοι ταυτόχρονα να διέπονται από σπάνιες αρχές. Συνεπώς, όταν εκείνοι φεύγουν από τη ζωή, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Όλα τα προαναφερθέντα ισχύουν απολύτως για τη ζωή και το έργο του Αριστείδη Αλαφούζου.

Η μνήμη του θα είναι αιώνια, όχι μόνο για τη διορατικότητα και τους δρόμους που άνοιξε στο επιχειρείν, αλλά και για την αθόρυβη -πλην πάρα πολύ ουσιαστική- προσφορά του προς το συνάνθρωπο. Είναι χαρακτηριστικές οι δωρεές του για ανέγερση νοσοκομείου στη γενέτειρά του Σαντορίνη, καθώς και στη δημιουργία εξωτερικής ογκολογικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Σωτηρία.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., όπως και το σύνολο των φιλάθλων μας, μετέχει στο βαρύ πένθος του κ. Γιάννη Αλαφούζου. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε όλοι δίπλα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα σκεπάσει τον σπουδαίο Αριστείδη Αλαφούζο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.