ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ

Το «ευχαριστώ» του Γιαννακόπουλου στην Ομάδα Εργασίας

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε την τριμελή επιτροπή η οποία «έτρεχε» το θέμα με τον Ερασιτέχνη.

Το «ευχαριστώ» του Γιαννακόπουλου στην Ομάδα Εργασίας

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ευχαρίστησε, σε συνέχεια της δήλωσής του για την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τη «μάνα του λόχου», την τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τους Στέφανο Αυγουλέα, Γιώργο Ελμαλή και Ηλία Κατσογιάννη, για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσε στελεχώνοντας την Ομάδα Εργασίας για τον Ερασιτέχνη.

Επιπροσθέτως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους τρεις άνδρες να μεταφέρουν την προσωπική του εκτίμηση στα άτομα τα οποία είχαν προσεγγίσει για το ψηφοδέλτιο των επικείμενων εκλογών του Ερασιτέχνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.